Pages Menu
TwitterRssFacebook
Categories Menu

Posted in health

Medicii au toate motivele sa plece sa lucreze peste hotare

Se intampla in fiecare zi sa auzim faptul ca numerosi medici rezidenti pleaca sa lucreze peste hotare si multe persoane spun ca este un lucru foarte rau pentru aceasta tara. Intr-adevar este o mare problema pentru Romaina deoarece ramane fara medici buni si de aceea tot mai multi oameni pleaca pentru a se trata in strainatate unde costurile sunt mult mai mari dar si serviciile mult mai bune. Din pacate, nu toata lumea are posibilitatea sa apeleze la tratamente de la clinicle din strainatate si de aceea foarte multi oameni raman netratati. Insa, acest lucru nu poate sa opreasca un medic sa isi vada visul implinit deoarece munca lui va fi aceeasi, insa va fi mult mai bine rasplatita. Cu alte cuvinte un doctor care pleaca in strainatate nu pleaca pentru a pierde timpul, el continua sa salveze vieti, chiar mai multe decat aici, iar vestea buna este ca el va fi apreciat la adevarata lui valoare. Un medic dentist in Franta nu ar trebui sa refuze niciodata o oferta care implica plecarea din tara de origine, deoarece el va avea mult mai multe sanse sa isi dezvolte tehnica si sa devina celebru.

Un important avantaj care face intotdeauna cu ochiul multor persoane este faptul ca salariile din strainatate sunt imense comparandu-le cu cele din tara noastra. Un salariu medic in Franta este de easemenea fabulos si extrem de tentant pentru un medic rezident care are un salariu umil avand in vedere eforturile si munca pe care o depune in fiecare zi, dar si pregatirea riguroasa care i-a rapit mult timp. Acesti medici merita mult mai mult si oricine ar trebui sa ii inteleaga si sa ii sustina in alegerea lor de a pleca peste hotare pentru a-si exercita meseria. Aceasta este sansa lor pentru a deveni mai buni si mai respectati, iar cei care nu intelg asta fac o mare greseala. Niciun doctor nu ar trebui sa ezite atunci cand i se face o asftel de oferta deoarece este cea mai mare sansa pe care cineva o poate primi. Un refuz este ca si cum ai alege sa induri o situatie care nu iti aduce niciun beneficiu, doar momente stresante care fac foarte mult rau oricui. Nu e de mirare ca nu doar medicii aleg sa faca asta, ci si muncitorii de rand care prefera sa faca unele compromisuri precum a-si parasi familia pentru o perioada, plecand cu scopul de a cladi o viata mai buna.

Franta este una din tarile cele mai ravnite de orice doctor deoarece acolo conditiile sunt impresionante si salariile sunt intotdeauna pe masura muncii depuse. Nu doar ca exista sansa sa lucrezi intr-un mediu curat si alaturi de o echipa foarte bine pregatita, dar ai de asemenea si posibilitatea sa folosesti aparaturi de ultima generatie la care poate ca putini medici au visat in timpul studiilor. Medico – jobs este sansa oricarui medic de a-si vedea visul implinit in strainatate deoarece aceasta agentie ajuta medicii sa se angajeze la cele mai bune clinici din Franta., Anglia, Germania sau alte tari foarte dezvoltate. Ei sunt gata sa sustina si sa sprijine medicii pentru a se inegra cat mai bine acolo deoarece pot cauta de munca chiar si membrilor familiei.