Pages Menu
TwitterRssFacebook
Categories Menu

Posted in health

Tot ce trebuie sa stim despre suplimentele proteice

Indiferent de sex, varsta sau ocupatie, cu totii avem perioade cand ne suprasolicitam corpul sau ii intindem limitele pana la maximum. Pentru sportivi si culturisti mai ales, aceste clipe sunt frecvente si intensitatea lor face ca multe dintre elementele si substantele necesare sanatatii perfecte sa fie folosite de catre organism. Aici intervin suplimente proteice! Oferind un plus de sanatate si asigurand corpului toti nutrientii si compusii vitali de care are nevoie, suplimentele proteice sunt intr-adevar o inventie extraordinara pentru persoanele care fac sport in mod regulat sau profesional. Exista numerosi distribuitori de incredere pe piata, printre care se numara si binecunoscuta platforma I-nutrition.ro, care ofera o gama larga de suplimente alimentare si proteice, complexe de vitamine cu minerale, aminoacizi si multe alte produse similare, vandute special pentru a ajuta sportivii sa faca fata fizic la antrenamentele riguroase si sa aiba o dezvoltare cat mai armonioasa. In continuare, vom analiza cateva din aspectele cele mai importante cu privire la suplimentele nutritive, observand de ce sunt atat de necesare, ce includ aveste produse si sub ce forma pot fi gasite la noi in tara.

 

Este evident ca pe masura ce nivelul de stress din vietile noastre, poluarea, grijile, orele de lucru si probleme cresc va creste si nivelul consumului la nivel celular de nutrienti esential bunei dezvoltari a sanatatii noastre. Factori precum problemele din mediu apropiat si alimentatia dezechilibrata pot duce la alterarea starii noastre de sanatate, amenintand-o in mod general si in mod particular daca suntem sportivi caci efortul intens nu face altceva decat sa sporeasca consumul proteic. De aceea, un supliment nutritiv este extrem de indicat, el avand capacitatea sa aduca un aport zilnic de minerale, vitamine si elemente esentiale, reducand riscul aparitiei problemelor de sanatate si marind eficacitatea antrenamentelor. Cat despre efectele pe plan financiar, e bine de stiut ca o simpla cautare pe Internet cu titlul animal pak pret va genera numeroase recomandari de distribuitori, cei online fiind mult mai ieftini dar la fel de calitativi ca vanzatorii clasici. De fapt, cele mai bune suplimente nutritive sunt de multe ori greu de gasit in magazinele traditionale, ceea ce face cautarea unei platforme online in acest domeniu cu atat mai importanta.

 

Suplimentele proteice se pot gasi sub mai multe forme, incluzand tabletele, drajeurile, pulberile sau lichidele, toate avand acelasi scop de a aduce un aport de nutrienti in organism. A nu se confunda cu nivelul normal de nutrienti care trebuie adus prin alimentatie. Suplimentele proteice nu inlocuiesc o dieta echilibrata si nu pot suplini mesele regulate. Cateva exemple de produse care intra in categoria suplimentelor nutritive sunt vitaminele si mineralele cu conditia ca ele sa nu depaseasca de 3 ori doza zilnica recomandata, proteinele pure, concentratele proteice, aminoacizii impreuna cu amestecurile acestora si multe altele. Toate aceasta se pot gasi cu usirinta pe un site de specialitate ca cel precizat mai sus, unde exista o separare pe categorii a fiecarui supliment in parte, alaturi de explicatii extinse cu privire la efectele si beneficiile pe care le aduce. Pentru sustinerea efortului la sportivi si trairea unei vieti sanatoase, aceste produse au devenit de nelipsit!